Pasar al contenido principal

Buil & Giné

Se encuentra usted aquí

Información de la bodega

Dirección: 
Ctra. Gratallops-Vilella Baixa, km 11,5
Código Postal: 
43737
Población: 
Teléfono: 
+0034977839810
Enólogo: 
Cèsar Torrijos Prats
Responsable: 
Xavier Buil i Giné

Mapa

Bodega

Buil & Giné elabora vins d’alta qualitat des de l’any 1997. El celler, situat al costat de Gratallops, és l’únic a tot el Priorat amb les portes obertes al públic els set dies de la setmana.

Ha estat dissenyat i construït per a poder conjugar tot el procés d’elaboració del vi, les visites al públic i la seva participació a les diferents activitats proposades.

Les instal·lacions, amb un exquisit disseny arquitectònic, ofereixen múltiples possibilitats en un entorn privilegiat, envoltat del paisatge únic del Priorat.

El celler disposa de botiga pròpia amb un espai de tasts, sales polivalents per a la celebració d’esdeveniments, terrasses amb vistes immillorables, i un petit hotel de 4 estrelles a la part més alta. Tot plegat amb la idea i il·lusió d’oferir la millor i més completa eno-experiència al públic.

 

Visitas

Possibilitat de visita al celler: sí (sense cita prèvia). Horaris: de dilluns a divendres, de 10:00 a 19:00 h i diumenges i festius de 10:00 a 15:00 h. Idiomes: Català, castellà i anglès (visites concertades també possibles en francès, alemany, portuguès, italià o rus).

Possibilitat de visita a la vinya: sí.

Possibilitat de tast: sí.

Vinos

Giné Giné

GINÉ ROSAT

Joan Giné

Joan Giné blanc

MAS GINÉ

Pleret

PLERET BLANC DOLÇ

PLERET NEGRE DOLÇ