Skip to main content

Celler Mas d'en Blei

You are here

Informations cave

Adresse: 
Mas d’en Blei
Code Postal: 
43361
Téléphone: 
+0034686246679
Enologiste: 
Jordi Torrella
Responsable: 
Jordi Torrella

Mapa

Cave

Celler pertanyent administrativament al municipi de La Morera de Montsant però adscrit a la zona vitivinícola de Poboleda.

La família Ferrús Guasch, amb arrels properes al Priorat,  va adquirir l’any 2006 la finca Mas d’en Blei, de 17,5 Ha., situada a la Morera de Montsant, amb l’objectiu d’impulsar una empresa familiar dedicada a la producció de vins artesanals de qualitat.

La finca va recuperar valor agrícola amb la plantació de 20.000 ceps realitzada seguint les indicacions de l’enòleg Jordi Torrella. Les varietats utilitzades, majoritàriament garnatxes i carinyena,  són les adequades  als vins que es volen produir, al sòl de llicorella i a l’orientació i altitud dels diversos sectors de la plantació. El celler i l’antiga masia, de la qual s’han trobat evidències de l’any 1756, s’integren dins d’un conjunt de construccions a la riba del riu Siurana.

Visites

Possibilitat de visita al celler: sí (amb cita prèvia): tot l’any excepte diumenges i festius. De dilluns a divendres de 10 a 13h i de 15 a 18h. Dissabtes de 10 a 14h. Idiomes: català, castellà, anglès, portuguès. Nombre màxim de persones per grup: 12.

Possibilitat de visita a la vinya: sí (amb cita prèvia).

Possibilitat de tast: sí (amb cita prèvia).

Vins

BLEI

BLEI - CLOS MARTINA

LIBER