Una vintena de cellers de la DOQ Priorat participaran dissabte en la tercera edició dels “Tastets de Gratallops”, l’esdeveniment que mostra els vins que elaboren els cellers de Gratallops, organitzada per l’ajuntament d’aquesta vila de la Denominació d’Origen Qualificada Priorat.

L’esdeveniment, que tindrà lloc dissabte dia 1 de juny, es desenvoluparà des de les sis de la tarda i fins a les deu de la nit a la plaça de l’Església de Gratallops. Els assistents podran tastar tots els vins que els cellers aportin als Tastets de Gratallops amb la compra d’una copa i una xapa acreditativa per valor de 20€. La xapa de degustació es pot comprar, fins el dia 30 de maig, al telèfon 673408620 i també el mateix dia de la fira del vi de Gratallops a l’estand de l’organització que hi haurà al recinte dels Tastets de Gratallops.

Tastets de Gratallops es complementa amb jazz en directe i sorteigs de lots de vins de la DOQ Priorat. Els assistents, a més a més, gaudiran de preus de fira per als vins que vulguin comprar durant l’esdevenim