Celler Cesca Vicent, SA

Celler Cesca Vicent, SA

Descripició

Celler Cesca Vicent és un petit celler familiar ubicat a la vila de Gratallops. Va ser creat l'any 1999 per la Francesca Vicent comptant amb la col·laboració de l'enòleg Emili Esteve per a dur a terme la direcció enològica. Anys més tard, es va afegir l'enòloga Roser Amorós i en l'actualitat també porta el control de qualitat a les vinyes, part indispensable per a tenir un bon raïm. També garanteix que tota la nostra vinificació, des de la collita fins a l'embotellat, compleixi amb els criteris de producció ecològica.
La producció prové exclusivament del cultiu de vinyes pròpies d'una sola finca, "Mas d'en Corral", que representa unes 12 hectàrees de vinya. Tot en un entorn de respecte pel medi natural on es practica una viticultura sostenible. Les varietats plantades són la Garnatxa Negra i la Carinyena, varietats autòctones del Priorat, tot i que també comptem amb les varietats foranes Syrah, Cabernet Sauvignon i Merlot. Per elaborar els vins blancs comptem amb Garnatxa Blanca i Macabeu.
El clima i els sòls característics del Priorat ens permeten l'elaboració de vins de la màxima qualitat amb gran tipicitat i personalitat.
Des de principis del 2008, s'opta per una producció vitivinícola ecològica certificada sota el control del CCPAE (Consell Català de la Producció Agrària Ecològica)

Visites

Reserva prèvia.
Idiomes: CAT | ESP | ENG

Informació del celler

Responsable: Francesca Vicent
Enòlegs: Emili Esteve i Roser Amorós
Adreça: Ctra. Gratallops-Vilella Baixa (T-710, km 9,5)
Població: Gratallops
Codi postal: 43737
Telèfon: 610536573

Vins del celler Celler Cesca Vicent, SA