Clos Figueras estén el festival VinyaSons al Priorat

Clos Figueras estén el festival VinyaSons al Priorat

El Festival VinyaSons enceta una nova etapa al Priorat. Per primer cop, la cita amb la música, el vi y la gastronomia planifica un concert als cellers de Clos Figueras amb una programació molt especial. El proper 2 de juliol a les 20.30h, el celler es convertirà en un gran escenari que albergarà l’espectacle ‘Aquellos ojos verdes’ de la cantant Celeste Alías & Cordes. Es tracta d’un espectacle en què la veu es fusiona amb el so de les cordes a partir d’un repertori centrat en composicions d’alguns dels grans temes populars llatinoamericans com ‘Aquellos Ojos Verdes’, ‘Tu me acostumbraste’, ‘Ay Amor’ o ‘Desafinado’.  Els arranjaments han estat creats especialment per aquesta ocasió per Joan Vidal, Toni Vaquer, David Sisó, Jordi Coll i la mateixa Celeste Alías.

Espectacle, degustació de vi, visita i gastronomia
L’espectacle s’acompanyarà d’una visita prèvia al celler (19.30h) on es degustarà els vins Font de la Figuera Blanc i Font de la Figuera Negra, maridats amb una gastronomia especialmente elaborada per a l’ocasió que consistirà en snack de bastonet de pipa ECO; xarrup de pastanaga amb mel i gengibre; amanida d’alga wakame, jang sauce i sèsam; arròs de bacallà amb cigrons i broqueta de pollastre amb salsa ximixurri.

Més sobre VinyaSons
VinyaSons és un festival de música de petit format que es realitza en alguns dels cellers i caves més emblemàtics. Una proposta única, innovadora i diferent que aporta un valor cultural de qualitat als cellers que hi participen i, alhora, reforça l’oferta enoturística i musical de l’àrea del Penedès, principalment, l’Empordà, el Bages i el Priorat i, per extensió, de la resta del territori català.
VinyaSons reivindica els cellers com espais d’un gran potencial com a ‘contenidor artístic’, tant per la seva ubicació o per la seva arquitectura i, en molts casos, per l’originalitat de la seva acústica.

Enguany s’inicia la IV edició del festival. El Festival va néixer al 2013, amb la implicació de 9 cellers i 380 assistents. L’any 2014 el creixement va ser espectacular amb més de 800 persones en 12 concerts, el que va suposar un increment del 125% respecte de l’any anterior. I al 2015, es va passar a 15 concerts i prop de 1.300 persones assistents als concerts.
 
Més sobre Clos Figueras
Clos Figueras inicià el seu projecte al Priorat l’any 1997 de la mà de la família Cannan. Aquí van descobrir un territori únic on van decidir establir-se. Des d’aleshores, han fet de Clos Figueras una referència en vins de qualitat. Actualment també disposa de restaurant i B&B per completar l’oferta enoturística.
  • Lloc: Celler Clos Figueras
  • Dia: 2 de juliol
  • Visita: 19.30h
  • Gratallops
  • Inici: 20.30h amb degustació de vi i gastronomia.
  • Espectacle: Aquellos ojos verdes. Celeste Alías & Cordes
2016-06-22T14:31:49+02:0022/06/2016|Actualitat|