Onze cellers participen dissabte a la 6ª Mostra de Vins del Lloar i les Solanes del Molar

Onze cellers participen dissabte a la 6ª Mostra de Vins del Lloar i les Solanes del Molar

Imatge Mostra Vins del Lloar i Solanes del Molar 2016 DOQ PrioratOnze cellers participen a la 6ª edició de la Mostra de Vins de la Vila del Lloar i Solanes del Molar, que es porta a terme aquest dissabte, 29 de juliol, a la pista poliesportiva del Lloar a partir de les 20:00 h. L’Ajuntament del Lloar organitza aquesta mostra que vol posar en valor els vins elaborats en aquesta zona de la Denominació d’Origen Qualificada Priorat.

Els cellers locals i foranis que fins ara han confirmat la seva participació són: Vinícola del Priorat, Clos 93, Torres Priorat, Terroir al Límit, Celler Escoda Pallejà, Portal del Priorat, Casa Gran del Siurana, Celler Los Comuns, Merum Prioratí, Celler Sabaté i Cava Artístic. El preu del tiquet de tast, amb copa inclosa, és de 6 euros, que permet cinc degustacions.

A més de la degustació de vins, els assistents a la mostra trobaran diferents parades amb productes gastronòmics i menjars presentats per establiments de la zona, com són Lo Rebost del Lloar, Formatges del Tormo, una paradeta d’artesania i el Casal del Lloar. D’altra banda, com en edicions anteriors, hi haurà ambientació musical per amenitzar la vetllada. Des de l’organització també s’ha previst una zona d’inflables per als infants. En acabar la mostra hi haurà discomòbil fins a la matinada.

El Consell Regulador de la DOQ Priorat dóna suport a les mostres i tastos populars que es porten a terme durant tot l’any a les viles d’aquesta regió vitivinícola, l’única qualificada a Catalunya i una de les dues úniques amb aquest reconeixement a l’estat espanyol.

2017-07-25T15:16:57+02:0025/07/2017|Actualitat|