Poboleda Vins 2016 deixa bones sensacions entre públic i cellers

Poboleda Vins 2016 deixa bones sensacions entre públic i cellers

“Poboleda Vins” ha deixat aquest dissabte, 26 de març, molt bones sensacions entre les desenes d’assistents a la setena edició d’aquesta mostra i degustació de vins de Poboleda. Els cellers locals han percebut molt bona acollida per part del nombrós públic que s’ha acostat al local social “La Closa” per conèxier les darreres propostes dels elaboradors d’aquesta vila de la DOQ Priorat.

Els Cellers de Poboleda, que organitzen “Poboleda Vins” amb el suport del Ajuntament de Poboleda i del Consell Regulador de la Denominació d’Origen Qualificada Priorat, han mantingut novament la fórmula de la mostra i degustació de vins i gastronomia de Poboleda amb un enfoc popular i familiar, de manera que hi han pogut participar públics d’edats i perfils diferents.

Els productors d’aquesta vila han presentat la cita d’aquest dissabte 26 de març com una oportunitat per conèixer les darreres novetats elaborades als cellers d’aquesta zona de la DOQ Priorat i poder-ne descobrir les particularitats i tipicitat.

Quinze cellers de Poboleda participat a “Poboleda Vins 2016”. Són els següents: Agrícola de Poboleda, Celler Burgos Porta, Genium Celler, Celler Hidalgo Albert, Celler Jordi Domènech, Celler Mas de les Pereres, Celler Mas d’en Just, Celler Mas Doix, Celler Mas la Mola, Celler Pahí, Celler Tane Vins, Celler Terres de Vidalba,  Crivellé i Valls, Mussons i Els Cups.

2016-03-30T20:03:07+02:0030/03/2016|Actualitat|