Poboleda Vins ha iniciat el calendari de mostres de vins de la DOQ Priorat 2017

Poboleda Vins ha iniciat el calendari de mostres de vins de la DOQ Priorat 2017

La 8ª edició de “Poboleda Vins” ha iniciat aquest dissabte 15 d’abril un ampli calendari anual de mostres i tastos dedicats a donar a conèixer els vins de la DOQ Priorat poble a poble i zona a zona. Aquest calendari es recull a la Guia d’Activitats i Festes Locals 2017 de la DOQ Priorat, que es pot consultar al web del Consell Regulador i també es distribueix a oficines de turisme i punts d’informació del Priorat i l’àrea de Tarragona. Entre les novetats d’enguany també hi ha la commemoració del centenari de la Cooperativa de Bellmunt del Priorat amb una exposició del 15 d’abril al 14 de maig.

El Local Social “La Closa” de Poboleda ha estat aquest dissabte escenari de “Poboleda Vins”. Els Cellers de Poboleda, que organitzen aquesta mostra amb el suport del Ajuntament de Poboleda i del Consell Regulador de la Denominació d’Origen Qualificada Priorat, han mantingut novament la fórmula de la mostra i degustació de vins i gastronomia de Poboleda amb un enfoc popular i familiar, de manera que hi han pogut participar públics d’edats i perfils diferents.

Els productors d’aquesta vila han presentat la cita com una oportunitat per conèixer les darreres novetats elaborades als cellers d’aquesta zona de la DOQ Priorat i poder-ne descobrir les particularitats i tipicitat.

Onze cellers
Els cellers de Poboleda que han participat a “Poboleda Vins 2017” són els següents: Agrícola de Poboleda, Celler Burgos Porta,  Genium Celler,  Celler Hidalgo Albert,  Celler Jordi Domènech,  Celler Mas d’en Just, Celler Perinet,  Celler Tane Vins,  Celler Terres de Vidalba,  Celler Crivellé i Valls,  Celler Mussons. Aquesta és la primera mostra i degustació de vins dedicada en exclusiva als vins de la DOQ Priorat que s’organitza aquest 2017 a les viles d’aquesta regió vitivinícola.

2017-04-17T05:57:41+02:0017/04/2017|Actualitat|